1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. GE Türkiye, inovasyon merkezi açıldı

GE Türkiye, inovasyon merkezi açıldı

Enerji Günlüğü - General Electric (GE), 4 Kasım Çarşamba günü İstanbul Teknopark'ta GE Türkiye İnovasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.General...

GE Türkiye, inovasyon merkezi açıldı

Enerji Günlüğü - General Electric (GE), 4 Kasım Çarşamba günü İstanbul Teknopark'ta GE Türkiye İnovasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

General Electric (GE), 4 Kasım Çarşamba günü İstanbul Teknoparkta GE Türkiye İnovasyon Merkezi'nin açılışını GE Dijital Dünya Başkanı Bill Ruh, GE Orta Doğu Kuzey Afrika ve Türkiye İnovasyon Başkanı Rania Rostom ve GE Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Canan M. Özsoy'un katılımıyla gerçekleştirdi.

Açılışta endüstrilerde inovasyonun itici gücüne ve büyüyen ekosistemiyle Türkiye'nin bölgede sahip olduğu büyük potansiyeline vurgu yapıldı.

GE Türkiye İnovasyon Merkezi'nin temel hedefleri, ekosistem dahilinde yerel inovasyonu teşvik etmek, endüstrilerin karşılaştığı zorluklarının aşılmasına iş birlikleri yaparak yardımcı olmak ve müşterilerin üretimlerini ve operasyonel verimliliklerini artırmak için ileri üretim teknikleri ve endüstriyel internet çözümleri sunmak olacak.

GE Türkiye İnovasyon Merkezi'nde tam donanımlı bir GE Sağlık ve Yaşam Bilimleri Laboratuvarı, GE Garaj atölyesi enerji, sağlık havacılık, su, petrol & gaz, ulaşım ve aydınlatma sektörleri hakkında Endüstriyel İnternet çözümleri ve Türkiye?deki potansiyel uygulama alanlarına dair bilgiler akademik yayınlara erişim ve GE patent kitaplığı bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler