1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Gebze Dilovası Doğalgaz Santrali özelleştiriliyor

Gebze Dilovası Doğalgaz Santrali özelleştiriliyor

Gebze Dilovası Doğalgaz Santrali, ekipmanları ve taşınmazlarıyla beraber, satış yöntemiyle özelleştirilecek. 

Gebze Dilovası Doğalgaz Santrali özelleştiriliyor

Enerji Günlüğü - Gebze Dilovası Doğalgaz Santrali, ekipmanları ve taşınmazlarıyla beraber, satış yöntemiyle özelleştirilecek. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali’ni her türlü ekipmanı ve taşınmazlarıyla beraber, satış yöntemiyle özelleştirecek. 

Özelleştirme ihalesi birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhale, pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak açık artırma suretiyle sonuçlandırılacak. 

İhaleye katılmak için 1.500.000 lira geçici teminat vermek ve 10.000 lira şartname bedeli yatırmak gerekiyor. Şartname dekont karşılığında Hazine ve Maliye Bakanlığı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ziya Gökalp Caddesi, No: 80, 06600, Kurtuluş, Ankara adresinden alınabilecek. 

Tekliflerin en geç 15 Nisan 2021 günü saat 17.00’ye kadar, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ziya Gökalp Caddesi, No: 80, 06600, Kurtuluş, Ankara adresine elden teslim edilmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler