1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Gebze Teknik Üniversitesi enerji uzmanı 3 hoca arıyor

Gebze Teknik Üniversitesi enerji uzmanı 3 hoca arıyor

Gebze Teknik Üniversitesi, enerji sistemleri uzmanı ve enerji teknolojileri uzmanı 2 araştırma görevlisi ile enerji teknolojileri uzmanı bir öğretim görevlisi arıyor.

Gebze Teknik Üniversitesi enerji uzmanı 3 hoca arıyor

Enerji Günlüğü - Gebze Teknik Üniversitesi, enerji sistemleri uzmanı ve enerji teknolojileri uzmanı 2 araştırma görevlisi ile enerji teknolojileri uzmanı bir öğretim görevlisi arıyor.

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Enerji Sistemleri Anabilim Dalı için bir araştırma görevlisi alacak. 

Adayların ALES’ten en az 70; YDS’den ise en az 65 puan almış olmaları; Makine Mühendisliği veya Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalında lisansüstü programda yüksek lisans veya doktora yapıyor olmaları gerekiyor. 

Üniversite; Enerji Teknolojileri Enstitüsü’ne bağlı Enerji Teknolojileri Anabilim Dalı’nda görevlendireceği bir araştırma görevlisi ile bir öğretim görevlisini de işe almak istiyor. 

Enstitü’de araştırma görevlisi olarak çalışmak isteyen adayların ALES’ten en az 70; YDS’den ise en az 65 puan almış olmaları; malzeme bilimi ve mühendisliği veya makine mühendisliği bölümlerinden birinde yüksek lisans veya doktora yapıyor olmaları gerekiyor. 

Enstitü’de öğretim görevlisi olmak isteyenlerin de yine ALES’ten en az 70; YDS’den ise en az 65 puan almış olmaları; üniversitelerin fen veya mühendislik fakültelerinde lisans derecesine sahip olmaları; gazlaştırma prosesi ile enerji üretimi konusunda yüksek lisans yapmış olmaları ve bu alanda çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 02 Aralık 2020 günü mesai sonuna kadar, Fakülte’ye yapılacak başvurular için Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Mimarlık Fakültesi Dekanlığı, Gebze, Kocaeli adresine; Enstitü’ye yapılacak başvurular içinse Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Enerji Teknolojileri Enstitüsü, Gebze, Kocaeli adreslerine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler