1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. GEDİZ EDAŞ’tan işçileri rahatlatan açıklama

GEDİZ EDAŞ’tan işçileri rahatlatan açıklama

Enerji Günlüğü - GEDİZ EDAŞ,şirket faaliyetlerinde görev yapan yüklenici firma çalışanları dahil olmak üzere tüm çalışanların, iş akitleri ve...

GEDİZ EDAŞ’tan işçileri rahatlatan açıklama

Enerji Günlüğü - GEDİZ EDAŞ,şirket faaliyetlerinde görev yapan yüklenici firma çalışanları dahil olmak üzere tüm çalışanların, iş akitleri ve çalışma koşulları gibi konularda herhangi bir mağduriyeti bulunmadığını belirtti.

Elektrik işçilerinin dünkü protesto gösterisinden sonra bir açıklama yapan GEDİZ EDAŞ, "Hiçbir çalışanımızın, iş akitleri ve çalışma koşulları gibi konularda herhangi bir mağduriyeti bulunmamaktadır" dedi.

GEDİZ EDAŞ’tan yapılan yazılı açıklamada, Şirketteki tüm süreçlerin hukuk kuralları dahilinde yürütüldüğüne işaret edilerek, "Bu çerçevede şirketimiz faaliyetlerinde görev yapan yüklenici firma çalışanları dahil olmak üzere tüm çalışanların, iş akitleri ve çalışma koşulları gibi konularda herhangi bir mağduriyeti bulunmamakta, şirketimizde tüm süreçler hukuk kuralları çerçevesinde yürütülmekte, tüm sivil toplum kuruluşları ile iletişim içerisinde bulunulmakta, yürütülen tüm faaliyetlerde iş sağlığı ve güvenliği mevzuatına azami ölçüde riayet edilmektedir" denildi.

İZMİR GEDİZ EDAŞ'TA İŞÇİLER EYLEM YAPTI

Önceki ve Sonraki Haberler