1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Gediz Elektrik 3. kez vergi rekortmeni oldu

Gediz Elektrik 3. kez vergi rekortmeni oldu

Enerji Günlüğü - Gediz Elektrik, İzmir Ticaret Odası üyeleri arasında en fazla kurumlar vergisi ödeyen şirket olarak ödül aldı.İzmir Ticaret Odası...

Gediz Elektrik 3. kez vergi rekortmeni oldu

Enerji Günlüğü - Gediz Elektrik, İzmir Ticaret Odası üyeleri arasında en fazla kurumlar vergisi ödeyen şirket olarak ödül aldı.

İzmir Ticaret Odası (İZTO) üyeleri arasında 3 yıl üst üste en fazla kurumlar vergisi ödeyen şirket Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ oldu. Şirket, İZTO’nun her yıl düzenlediği Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni’nde ödül sahibi oldu. İzmir Ekonomi Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Gediz Elektrik adına Genel Müdür Hakkı Kubilay Şakar katıldı. Şakar, birincilik ödülünü İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun elinden aldı.

İZTO'nun geleneksel olarak düzenlediği ödül törenine İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’ın yanı sıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, İZTO Meclis Başkanı Rebii Akdurak, milletvekilleri ve iş adamları katıldı.  

Gediz Elektrik, İZTO üyeleri arasında 2013 ve 2014 yılı vergilendirme dönemlerinde de İzmir ilinde en fazla kurumlar vergisi ödeyen rekortmen firma olmuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler