1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Gediz Elektrik’ten çiftçilere kolaylık

Gediz Elektrik’ten çiftçilere kolaylık

Enerji Günlüğü - Gediz Elektrik, çiftçilerin elektrik faturalarını DenizBank Üretici Kartları ile ödeyebilmelerine imkan sağladı. Bu sayede isteyen...

Gediz Elektrik’ten çiftçilere kolaylık

Enerji Günlüğü - Gediz Elektrik, çiftçilerin elektrik faturalarını DenizBank Üretici Kartları ile ödeyebilmelerine imkan sağladı. Bu sayede isteyen çiftçi ödemelerini hasat sonuna erteleyebilecek. 

DenizBank ve Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ yeni bir işbirliğine imza attı. Bu işbirliğiyle birlikte Denizbank Üretici Kart sahibi çiftçiler, Gediz Müşteri İlişkileri Merkezleri’nden (“MİM”) Üretici POS aracılığıyla yapacakları elektrik faturası ödemelerinde Haziran ve Temmuz ayları boyunca 5 ay vade ve 0 faiz avantajından faydalanabilecek. 

Üretici Kart kullanıcıları, anlaşma sayesinde otomatik fatura ödemelerini hasat dönemine kadar erteleyebilecekler ve özel faiz oranlarından faydalanabilecekler. Bunun yanı sıra tarımsal kurum ödemelerinde yüksek tüketimli elektrik fatura ödemesi yapan Gediz müşterileri için Doğrudan Borçlandırma Sistemi ile ödeme imkânı da bulunuyor. 

Konuya ilişkin bir konuşma yapan DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, “Üretici Kart ve tarım kredilerimizle tarım sektörüne verilecek hizmet kalitesinin yükseltilmesini, AB standartlarında tarımsal üretimle rekabet gücümüzün artırılmasını destekliyoruz. Gediz Elektrik ile zenginleştirdiğimiz işbirliğimiz üreticilere önemli avantajlar sunuyor. Yenilikçi çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de artarak devam edecek” dedi. 

Gediz Müşteri İlişkileri Müdürü Mustafa Demir, Denizbank işbirliğiyle uygulanan yeni kampanya ile tarımsal sulama tarifesinden enerji kullanan müşterilerin herhangi bir masraf veya faiz ödemeksizin faturalarını ve borçlarını 5 ay öteleyebileceklerini vurguladı. Demir “Böylece hasat sonuna veya daha da sonrasına kadar elektrik faturaları için ödeme yapmayacaklar, gecikme faizi ödemeyecekler ve enerji borçları nedeni ile kesinti yaşamayacaklar. Şirketimiz ekstra maliyetlere katlanacak olsa da bu kampanya değer verdiğimiz müşterilerimize çok çeşitli faydalar sağlayacak ve adeta müşterilerimizin yaralarına derman olacaktır” dedi. 

 
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler