1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Genel Energy’ye yılın en başarılı şirketi ödülü

Genel Energy’ye yılın en başarılı şirketi ödülü

Enerji Günlüğü - Petrol Konseyi’nin 2013 Yılı Başarı Ödülleri kapsamında Türk şirketi Genel Energy, Orta Büyüklükte Şirket (Mid-Cap Of The Year)...

Genel Energy’ye yılın en başarılı şirketi ödülü

Enerji Günlüğü - Petrol Konseyi’nin 2013 Yılı Başarı Ödülleri kapsamında Türk şirketi Genel Energy, Orta Büyüklükte Şirket (Mid-Cap Of The Year) kategorisinde Yılın En İyi/Başarılı Şirketi seçildi.

Genel Energy, Petrol Konseyi 2013 Mükemmellik Ödülleri’nin (The Oil Council 2013 Awards of Excellence) 1 - 20 Milyar $ pazar kapasitesine sahip şirketler (Mid-Cap of the Year) kategorisinde”Yılın Şirketi” seçildi.

Londra’da yapılan törende enerji, finans ve yatırım dünyalarından bine yakın üst düzey yönetici biraraya geldi.Yüzlerce aday arasından seçilen dünyanın en başarılı petrol şirketleri, JP Morgan, KPMG, Deloitte, Baker Hughes, Pwc, Credit Suisse gibi dünya lideri firmaların temsilcileri tarafından belirlendi.

Londra’da düzenlenen ve enerji, finans ve yatırım sektörlerinin üst düzey yöneticilerinden oluşanbine yakın temsilcinin katıldığıThe Oil Council Awards of Excellence ödül töreninde Genel Energy’nin ödülünü şirketin CFO’suJulian Metherell aldı.

SEÇİMİ DÜNYA DEVLERİ YAPTI

Genel Energy, endüstrinin mükemmellik ölçütü olarak genel liderlik, finansal performans, varlıklar bazında operasyonel performans, son pazar işlemleri ve anlaşmalar,değer oluşturma, büyüklük ve etki, son keşiflerin büyüklüğü ve değeri, endüstri ortaklıklarının gücü ile pazar itibarının, kurumsal yönetimin, uluslararası ilişkilerin ve halkla ilişkilerin gücü gibi kriterlerle değerlendirilen şirketler arasından sıyrılarak zirveye oturdu. Sekiz ayrı kategoride dağıtılan “Yılın Başarı Ödülleri”ni kazanan şirketler, JP Morgan, KPMG, Deloitte, Baker Hughes, Pwc, Credit Suisse gibi dünyanın önde gelen şirketlerin temsilcilerinin oluşturduğu 60 kişilik jüri tarafından belirlendi.

SEPİL: “BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Petrol endüstrisindeki en önemli kuruluşlar tarafından “Yılın Şirketi” seçilmelerinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Genel Energy İcra Kurulu Başkanı Mehmet Sepil, “Bu ödülü şirketimizin hem finansal hem operasyonel başarılarından dolayı aldık. Doğru lokasyonlara yaptığımız yatırımlarla büyümeye devam ediyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler