1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. General Motors güneş paneli satacak

General Motors güneş paneli satacak

General Motors Company (GM), müşterilerine daha sorunsuz ve entegre enerji yönetimi sağlamak ve şebeke esnekliğini artırmaya yardımcı olmak için GM Energy adında yeni bir enerji birimi kurdu.

General Motors güneş paneli satacak

Enerji Günlüğü - Amerikan otomobil şirketi General Motors (GM), konut ve ticari müşterilere batarya, şarj ekipmanları, güneş panelleri ve yazılım satmak için yeni bir enerji şirketi kurdu. 

Amerikan otomotiv şirketi General Motors Company (GM), enerji sektörüne giriyor. Şirket, GM Energy adı altında, bütünsel bir enerji yönetimi ürünleri ve hizmetleri ekosistemi oluşturan Ultium Home ve Ultium Commercial'ı tanıttı. 

GM Energy, Ultium Home, Ultium Commercial ve mevcut Ultium Charge 360 birimlerinden oluşacak ve iş fırsatlarını enerji yönetimi hizmetlerini içerecek şekilde genişletecek ve büyümeyi çekirdek araç portföyünün ötesine taşıyacak. GM Energy, sanal enerji santrali işinde de yer alacak. 

ŞİRKETLER ŞİMDİDEN ENERJİ ÇÖZÜMLERİNE TALİP

GM yaptığı açıklamada, ABD genelinde giderek artan sayıda büyük ölçekli şirketin, GM Energy'nin ürün ve hizmet portföyü aracılığıyla enerji çözümlerini almak ve enerji ekosistemi aracılığıyla genişletilmiş teklifler geliştirmek ve pilotluk yapmak için GM ile işbirliği yapmak için şimdiden imza attıklarını belirtti.

“ŞİRKETİN MİSYONU TAMAMEN ELEKTRİKLİ GELECEĞE GEÇİŞİ HIZLANDIRMAK”

GM Energy, yüksek enerji tüketimi zamanlarında bu gücü kamu hizmetlerine geri satan kuruluş olmayı da planlıyor. GM Başkan Vekili Travis Hester, ABD elektrik şebekesinin güvenilirliğinin hiç bugünkü kadar önemli olmadığına dikkat çekerek, “GM Energy'nin misyonu, müşterilere aracın ötesinde çözümler de dahil olmak üzere eksiksiz bir enerji ürünleri ve hizmetleri paketine erişim sunarak tamamen elektrikli bir geleceğe sorunsuz geçişi hızlandırmaktır” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler