1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Gersan Elektrik, Hindistan`da şirket kuracak

Gersan Elektrik, Hindistan`da şirket kuracak

Enerji Günlüğü - Gersan Elektrik, Hindistan'da kurulacak yeni şirket için görüşmelerin devam ettiğini bildirdi.Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan...

Gersan Elektrik, Hindistan`da şirket kuracak

Enerji Günlüğü - Gersan Elektrik, Hindistan'da kurulacak yeni şirket için görüşmelerin devam ettiğini bildirdi.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada, Hindistan pazarına dönük olarak Busbar üretimi için Hindistan'da kurulu olan Rainbow-Ra Power Gen Pvt Ltd. firması ile ortak olarak kurulacak yeni şirket için görüşmelerin devam etmekte olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Şirketimiz tarafından 18.11.2013 tarihinde yapılan özel durum açıklaması ile, Hindistan pazarına dönük olarak Busbar üretimi için Hindistan'da kurulu olan Rainbow-Ra Power Gen Pvt Ltd. firması ile ortak olarak kurulacak yeni şirket için görüşmeler devam etmekte olup, kurulacak olan bu firma için yatırım teşvik fırsatları için ilgili kamu kurumları ile görüşmeleri devam etmektedir.” denildi.

Busbar, elektrik enerjisini belli düzlemlerde ileten, standart veya standart olmayan aralıklarla akım almaya müsait pencereler vasıtasıyla iletimi sisteme aktaran prefabrik yapıdaki uygulamalardır. Busbar sisteminde elektrik kablolarına ihtiyaç duyulmadan elektrik akımı baralar vasıtasıyla iletilmektedir.

Gersan A.Ş., enerji santrallerinden evdeki prize kadar uzanan hat üzerindeki iletkenleri taşıyan, birleştiren, koruyan sistemleri ve malzemeleri üretiyor. Vietnam’dan Şili’ye, Arjantin’den Sri Lanka’ya, Cezayir’den Rusya’ya, Fas’tan Türki Cumhuriyetlere, Arnavutluk’tan Dubai’ye ve Katar’a, çeşitli ülkelerde gerçekleşen projelerde yer alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler