1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi 3-5 Haziran`da yapılacak

Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi 3-5 Haziran`da yapılacak

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin dünya enerji sektöründeki yeri, makro ve mikro göstergelerin incelenmesi ve değerlendirilmesi amacıyla Global Enerji Projeleri...

Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi 3-5 Haziran`da yapılacak

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin dünya enerji sektöründeki yeri, makro ve mikro göstergelerin incelenmesi ve değerlendirilmesi amacıyla Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi yapılacak.

Türkiye’nin dünya enerji sektöründeki yeri, makro ve mikro göstergelerin incelenmesi ve değerlendirilmesi, buna bağlı olarak da enerji ekonomileri ve yabancı yatırımcılar için genel bir bakış açısı sağlanması amacı ile Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanlığı’nın desteğiyle, ESDE (Enerji Stratejileri Derneği) ev sahipliğinde, Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi (GEP) planlandı.

30 ülkeden ve Türkiye’den 1.000 katılımcının Ankara’da buluşmasını sağlayacak ve “Uluslararası Enerji Yatırım Projeleri ve Finansmanı” ana teması ile gerçekleşecek Zirve, 3-5 Haziran tarihleri arasında Ankara JW Marriott Hotel’de gerçekleştirilecek.

Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi başta enerji projeleri finansmanı olmak üzere, ülkemizin enerji sektörünün sorunlarına çözümler aramak, mevcut ve alternatif enerji kaynaklarını geliştirmek, giderek artan enerji ihtiyacını etkin bir biçimde karşılamak ve dünya enerji pazarında daha fazla söz sahibi olmak amacıyla, yeni öngörü ve projeksiyonların değerlendirebileceği küresel işbirliği dinamiklerini de bir araya getirecek.

Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi'ne yabancı devlet ve hükümet temsilcileri, Enerji sektöründe faaliyette bulunan üst düzey şirket yöneticileri, bürokratlar, konusunda uzman yerli ve yabancı akademisyenler, yabancı yatırımcılar ve temsilcilerinin aktif katılımı öngörülüyor.

GEP'14 ZİRVESİ ERTELENDİ

Önceki ve Sonraki Haberler