1. HABERLER

  2. PETROL

  3. GO Akaryakıt Avrupalı oldu

GO Akaryakıt Avrupalı oldu

Enerji Günlüğü - İpragaz’ın akaryakıt dağıtım markası GO, Gaziosmanpaşa istasyonu ile İstanbul’un Avrupa yakasına da geçti. İpragaz bünyesindeki...

GO Akaryakıt Avrupalı oldu

Enerji Günlüğü - İpragaz’ın akaryakıt dağıtım markası GO, Gaziosmanpaşa istasyonu ile İstanbul’un Avrupa yakasına da geçti. 

İpragaz bünyesindeki akaryakıt dağıtım markası GO, istasyon sayısını çoğaltıyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul Avrupa Yakası’nda Gaziosmanpaşa istasyonunu hizmete açan GO’nun, Aydın Söke’deki istasyonu da bu hafta törenle devreye alındı. 

İpragaz CEO’su Selim Şiper, GO’nun güçlü ve emin adımlarla büyümeye, yeni nesil istasyon zincirini genişletmeye devam ettiğini belirtirken,“GO, İpragaz’ın yarım asrı aşan köklü geçmişinde olduğu gibi sağlıklı ve güçlü büyümesine aralıksız devam ediyor. Küresel standartlarda özgün bir marka olarak, getirdiği yenilikler ve ayrıcalıklarla, o da alanında öncülük ediyor, pazara hareket getiriyor” dedi.

İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay da, GO’nun ürün ve hizmetin yanı sıra sektöre yapı ve sistem olarak da fark getirdiğini belirterek “GO, yeni nesil yakıt istasyonları ile Türkiye akaryakıt sektörüne yeni bir soluk getirdi. Müşteri memnuniyeti açısından bunun en somut örneklerinden biri, hızla yükselen GO CARD’lı sayısı ve yoğun kullanım oranları. GO’nun ortaya koyduğu performans, katkı ve başarıların bayilerimiz açısından örneğini de, bu istasyon (Gaziosmanpaşa) olarak verebilirim. Zira bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni nesil yakıt istasyonu, Delen Group bünyesindeki üçüncü GO istasyonudur” dedi. 

 
Önceki ve Sonraki Haberler