1. HABERLER

  2. PETROL

  3. GO, Alanya istasyonunu açtı

GO, Alanya istasyonunu açtı

Enerji Günlüğü - Türkiye akaryakıt markası GO, Mayıs ayında üçüncü GO istasyonunu Alanya’da hizmete açtı.Türkiye akaryakıt markası GO, Mayıs...

GO, Alanya istasyonunu açtı

Enerji Günlüğü - Türkiye akaryakıt markası GO, Mayıs ayında üçüncü GO istasyonunu Alanya’da hizmete açtı.

Türkiye akaryakıt markası GO, Mayıs ayında yeni nesil yakıt istasyonlarının üçüncüsünü Antalya’nın Alanya ilçesinde, Atatürk Bulvarı üzerinde hizmete açtı. GO istasyonunun açılış töreni, Yalçınlar Grup ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

GO Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, “GO, gerçekten de her açıdan alışılagelmiş değerlerin çok üzerinde, uluslararası standartlarda yaratılmış bir marka. Sektöre, kendine has birçok özelliği de beraberinde getiren, felsefesinden, ürün ve hizmet kalitesinden taviz vermeyen GO, yollara çıkalı henüz 3 yıl olmasına karşın, birçok özelliği ile takdir gören, örnek olan, öne çıkan bir marka oldu. Biz de her geçen gün güçlü ve emin adımlarla ilerliyoruz. Bu Mayıs ayındaki üçüncü açılış törenimiz. Ancak bizim için hız ve sayıların çok önemi yok. Bizim için önemli olan, bizle aynı ruhu taşıyan, aynı felsefeyi paylaşan değerli bayilerimizle bu yolu birlikte kat etmek. Bu vesile ile istasyonumuzun Yalçınlar Grup ve tüm Alanyalılara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler