1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Gökçek Makina hisse satmaktan vaz geçti

Gökçek Makina hisse satmaktan vaz geçti

Gökçek Makina AŞ, hisselerinin bir bölümünün Nokta Yatırım Holding’e devrini de içeren pazarlık görüşmelerini sonlandırıp yoluna devam etme kararı aldı.

Gökçek Makina hisse satmaktan vaz geçti

Enerji Günlüğü - Gökçek Makina AŞ, hisselerinin bir bölümünün Nokta Yatırım Holding’e devrini de içeren pazarlık görüşmelerini sonlandırıp yoluna devam etme kararı aldı. 

Gökçek Makina AŞ’den yapılan açıklamaya göre Nokta Yatırım Holding’in Gökçek Makine’nin yüzde 70 hissesini devralmasına yönelik pazarlık görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı. Bunun üzerine iki şirketin ortak kararı ile bu ortaklık/hisse devri anlaşmasından vazgeçildi. 

HIZ KESMEDEN YOLA DEVAM 

Şirketin Nokta Yatırım Holding ile ortaklık ve hisse devri görüşmelerinin sonlandırılmasına ilişkin bilgi veren Gökçek Makine yetkilileri, “Şirketimizin yüzde 70 hissesinin devrinden/ortaklıktan tamamen vazgeçildi. Gökçek Makina 40 yıllık üretim faaliyetine aynı hisse sahipleri ile kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor” dediler. 

GÖKÇEK MAKİNE HAKKINDA

Gökçek Makina AŞ, 1968 yılında başladığı faaliyetlerine iş makineleri yedek parça ve sızdırmazlık elemanları, vibrasyon takozları, savunma sanayi ekipmanları, tıbbi cihaz yedek parçaları, karayolları sinyalizasyon grupları, aydınlatma armatürleri ve otomotiv yedek parça üretimiyle devam ediyor. Şirket yurtdışında MAG markası altında beş kıtada 46 ülkeye doğrudan ihracat yapıyor. 

İlkyaz YENİDOĞAN - Enerji Günlüğü / ANKARA

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler