1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Gökçekaya HES iç ihtiyaç sistemini yeniliyor

Gökçekaya HES iç ihtiyaç sistemini yeniliyor

Enerji Günlüğü - Eskişehir'de bulununan Gökçekaya HES Santral Binası İç İhtiyaç Odasında bulunan iç ihtiyaç sistemi yenilenecek.EÜAŞ Gökçekaya...

Gökçekaya HES iç ihtiyaç sistemini yeniliyor

Enerji Günlüğü - Eskişehir'de bulununan Gökçekaya HES Santral Binası İç İhtiyaç Odasında bulunan iç ihtiyaç sistemi yenilenecek.

EÜAŞ Gökçekaya HES. İşletme Müdürlüğü'nün ilanına göre, Elektrik Üretim A.Ş.’ye bağlı Gökçekaya HES Santral Binası İç İhtiyaç Odasında bulunan İç İhtiyaç Sisteminin temini, eski İç İhtiyaç Sisteminin demontajı, yeni İç İhtiyaç Sisteminin yerine montajı ve sisteme adaptasyonu, saha testlerinin yapılması ve anahtar teslimi işletmeye alınması işiaçık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale,22/10/2015 tarihinde saat 10:30'da E.Ü.A.Ş Gökçekaya Hes. İşletme Müdürlüğü Toplantı salonu Alpu/Eskişehir adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar EÜAŞ Gökçekaya HES İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisi Alpu/ESKİŞEHİR adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 100,00.-TL karşılığı EÜAŞ Gökçekaya HES İşletme Müdürlüğü Alpu/Eskişehir adresinden satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler