1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Gökçekaya HES’te köprü vinci rehabilitasyonu yapılacak

Gökçekaya HES’te köprü vinci rehabilitasyonu yapılacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ Gökçekaya HES İşletme Müdürlüğü PACECO marka köprü vincinin rehabilitasyonu için ihale açtı.Elektrik Üretim...

Gökçekaya HES’te köprü vinci rehabilitasyonu yapılacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ Gökçekaya HES İşletme Müdürlüğü PACECO marka köprü vincinin rehabilitasyonu için ihale açtı.

Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) Gökçekaya Hidroelektrik Santrali’ne bağlı santral binasında bulunan 230/23 tonluk PACECO marka köprü vincinin rehabilitasyonu işi için gerekli olan tüm malzemelerin temini, eski vincin değiştirilecek olan parçalarının demontajı, değişen parçaların yerine montajı, sisteme adaptasyonu, saha testlerinin yapılması ve anahtar teslimi işletmeye alınması işi için ihale açtı.

Açık ihale usulü ile yapılacak ihale 22 Haziran 2017 Perşembe günü saat 14:00’te EÜAŞ Gökçekaya HES İşletme Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek.

İhaleye katılacak olanların alacakları ihale dokümanları İdare’de görülebilecek ve 100 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek.

İsteklilerin teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekleri ihalede, verilen tekliflerin geçerlilik süresinin ise ihale tarihinden itibaren 90 takvim günü olması gerekiyor.

İsteklilerin tekliflerini en geç ihale saatine kadar İdare’ye ulaştırmış olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler