1. HABERLER

  2. PETROL

  3. GO’nun 150’nci istasyonu Diyarbakır’da açıldı

GO’nun 150’nci istasyonu Diyarbakır’da açıldı

Enerji Günlüğü - Türkiye akaryakıt markası GO, bayi zincirinde 150 istasyona ulaştı. GO’nun 150’nci istasyonu olan Özmiranlı Petrol, düzenlenen törenle...

GO’nun 150’nci istasyonu Diyarbakır’da açıldı

Enerji Günlüğü - Türkiye akaryakıt markası GO, bayi zincirinde 150 istasyona ulaştı. GO’nun 150’nci istasyonu olan Özmiranlı Petrol, düzenlenen törenle Diyarbakır’da açıldı. 

Türkiye’nin enerji markası İpragaz çatısı altındaki en genç marka GO, 5’inci yılında 150 istasyona ulaştı. GO’nun 150’nci Yeni Nesil GO Yakıt İstasyonu Özmiranlı Petrol, Diyarbakır’da düzenlenen özel bir törenle hizmete girdi. Bu yeni istasyonla birlikte Diyarbakır’da hizmet veren GO bayi sayısı 7’ye çıktı. Ayrıca, bu istasyon ile öncelikli istasyon hedefine ulaşan GO, şimdi de 300 istasyon hedefi belirledi.

MUTLU MÜŞTERİ ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

GO’nun ‘Bayileri ile birlikte büyüme’ stratejisine vurgu yapan İpragaz CEO’su Eyüp Aratay, “GO’nun Yeni Nesil Yakıt İstasyonları zincirine katılan her yeni halkamız, sektör ortalamalarının üzerinde başarı gösteriyor. Üstün hizmet kalitemizde çıtayı her geçen gün daha da yukarılara taşıyor” dedi.

“Mutlu müşteri” felsefesi doğrultusunda müşteri memnuniyetini en iyi şekilde sağlayabilmek adına düzenli olarak GO istasyonlarında farklı araştırma metotlarıyla müşteri memnuniyetinin ölçüldüğünü de belirten Eyüp Aratay, “Örneğin 5.500’ü aşkın gizli müşteri ziyareti ile her ay istasyonlarımızı, verdiğimiz hizmetleri düzenli olarak denetliyoruz. Hatta bu ölçümlemelerimiz, istasyonlarımız, bayilerimiz tarafından da benimseniyor ve bu konuda başarılı olabilmek içinyoğun çaba harcıyorlar. Yine bu kapsamda, Türkiye genelinde müşterilerimize hizmet veren yaklaşık 2.500 çalışanımıza eğitim verildi ve verilmeye devam ediyor. Eğitimlerimizde şirketimiz, politikalarımız, yakıtlarımız, hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti, GO CARD sadakat kart sistemi, sürdürülebilirlik, SEÇG, madeni yağ partnerimiz MOBIL gibi benzeri birçok farklı konuda bayilerimize ve bayi çalışanlarımıza bilgi veriyoruz” dedi. 

GO’nun Türkiye’de doğmuş küresel bir marka olarak algılandığına dikkat çeken GO bayisi Abdurrahman Tanrıverdi ise “GO birçok açıdan olduğu gibi tasarımı ile de fark yaratan bir marka. Böylesine özel ve özgün bir marka ile müşterilerimize, Diyarbakır’daki ilk ve 150’nci Yeni Nesil GO Yakıt İstasyonlarının sahibi olarak hemşerilerimize hizmet veriyor olmak, bizim için ayrı bir gurur kaynağı” açıklamasında bulundu.

BADO FELSEFESİNİ İLK GELİŞTİREN ŞİRKET GO

Türkiye’de bir ilk olarak Bayi Dostu – BADO felsefesini geliştiren GO, bayileriyle “kazan-kazan” ilkesine bağlı olarak, adil bir ticari yaklaşım içinde çalışıyor ve bayilerine işlerini geliştirme imkanı tanıyor. Bayi Dostu – BADO yaklaşımı ile ‘bayisiyle birlikte büyüme’ stratejisine odaklanan GO, ‘Bayi Konseyleri’ ile sektöründe bir ilki gerçekleştirerek, birçok sektörde birçok firmaya örnek oldu. Faaliyete geçtiği günden itibaren yönetim ve karar alma aşamalarında bayilerine söz hakkı tanıyacağını vurgulayan GO, BADO felsefesi kapsamında 2 bayi konseyi dönemini tamamlayarak, 3’üncü dönemin hazırlıklarını sürdürüyor.

 
Önceki ve Sonraki Haberler