1. HABERLER

  2. PETROL

  3. GO'nun, Türkiye genelindeki istasyon sayısı 140'a ulaştı

GO'nun, Türkiye genelindeki istasyon sayısı 140'a ulaştı

Enerji Günlüğü – GO, Gebze’de açtığı DNZ Petrol ile Türkiye’de 140’ıncı istasyonuna ulaştı.İpragaz’ın akaryakıt sektöründeki markası...

GO'nun, Türkiye genelindeki istasyon sayısı 140'a ulaştı

Enerji Günlüğü – GO, Gebze’de açtığı DNZ Petrol ile Türkiye’de 140’ıncı istasyonuna ulaştı.

İpragaz’ın akaryakıt sektöründeki markası olan GO, Gebze’de açılışını gerçekleştirdiği DNZ Petrol ile Türkiye’deki istasyon sayısını 140’a çıkardı. Açılış törenine DNZ Petrol sahibi Selahattin Sosay, İpragaz CEO’su Eyüp Aratay ve GO yetkilileri katıldı.

GO’NUN BAŞARISI ULUSLARARASI ARENADA TESCİLLENDİ

57 yıllık geçmişi ile İpragaz’ın en genç markası olan GO’nun, kısa sürede önemli başarılara imza attığına dikkat çeken İpragaz CEO’su Eyüp Aratay; “GO, sektöre yenilikler ve önemli bir hareketlilik getirdi. GO’nun imza attığı bu başarılar iki uluslararası ödülle de tescillendi. 2013 yılında ilk Yeni Nesil Yakıt İstasyonunu açan GO 5’inci yılına, 5 yıldızlı sertifika ile girdi. Türkiye Kalite Derneği KalDer tarafından yürütülen, ‘5 Yıldızlı Mükemmellikte Yetkinlik’ sertifikasına layık görüldü. GO’nun ulusal ve uluslararası arenanın bu prestijli programına daha ilk başvurusunda ödüle uzanması, bizler için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Bununla birlikte GO, Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri’nde 3 farklı ödülün sahibi oldu. Ayrıca, GO CARD ile En İyi Pazarlama Çözümleri ve En İyi Teşvik Yönetim Çözümü kategorilerinde altın, Müşteri Etkileşimini Artırma kategorisinde ise bronz ödülü aldık.

HEDEFİMİZ DAHA İYİ HİZMET

Akaryakıt sektöründe güvenli ve emin adımlarla büyüyeceklerini ifade eden Aratay şöyle konuştu; “GO’nun bu başarılarında, personelden eğitime, insana, geleceğe, araca ve yasalara saygı felsefemizden BADO sistemimize kadar hiç şüphesiz birçok nedeni bulunuyor. GO’nun kuruluşundan bugüne kadar düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz eğitimler ve gizli müşteri çalışmaları ile de üstün hizmet kalitemizi çok daha yukarılara çıkarmayı hedefliyoruz”.

Önceki ve Sonraki Haberler