1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Google’den çalışanlarına ücretsiz e-scooter aboneliği

Google’den çalışanlarına ücretsiz e-scooter aboneliği

Google, hibrit çalışma modelinden ofiste çalışmaya geçişi kolaylaştırmak için çalışanlarına ücretsiz elektrikli scooter aboneliği veriyor.

Google’den çalışanlarına ücretsiz e-scooter aboneliği

Enerji Günlüğü - Google, yeniden ofiste çalışmaya başlayacak çalışanları için ücretsiz elektrikli scooter hizmeti sağlayacak. 

ABD merkezli internet arama motoru Google çalışanları, pandeminin ardından ofis çalışmasına geri dönüyor. Google da çalışanlarının bu geçişini kolaylaştırmak amacıyla çalışanlarına ücretsiz e-scooter aboneliği başlatıyor. Google, scooter üreticisi Unagi ile başlattığı "Ride Scoot" adlı yeni programla ofise dönen çalışanlarına elektrikli scooter aboneliği başlatacak. Google, Unagi'nin Model One isimli scooterını çalışanlarının kullanımına sunacak. Aylık abonelik sistemi üzerinden kurgulanacak olan hizmetin bedeli ise 44,10 dolar olacak. Henüz geri dönmeye hazır olmayanlar Google çalışanları, evden çalışma düzenlemelerinin uzatılması için başvuruda bulunabilecek.

Google çalışanlarının kullanımına sunulan Model One, hafif, çift motorlu ve 990 dolar satış fiyatına sahip. Cihaz en yüksek 20mph hıza ve 15,5 mil menzile sahip. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler