1. HABERLER

  2. PETROL

  3. GPM`nin 4 arama ruhsatı feshedildi

GPM`nin 4 arama ruhsatı feshedildi

Enerji Günlüğü - GPM Petrol Enerji Danışmanlık AŞ'nin Artvin, Rize, Trabzon ve Mardin sınırları içindeki dört petrol arama ruhsatı feshedildi.Petrol...

GPM`nin 4 arama ruhsatı feshedildi

Enerji Günlüğü - GPM Petrol Enerji Danışmanlık AŞ'nin Artvin, Rize, Trabzon ve Mardin sınırları içindeki dört petrol arama ruhsatı feshedildi.

Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, GPM Proje Geliştirme İnşaat Maden Petrol Enerji Danışmanlık Sanayi ve Ticaret AŞ'nin çeşitli ilerde bulunan dört adet petrol arama ruhsatının Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın oluruyla feshedildiğini duyurdu.

İptal edilen ruhsatlar, Artvin, Rize ve Trabzon illerindeki AR/GPM/4725, 4726 ve 4727 hak sıra numaralı üç adet petrol arama ruhsatı ile Mardin'deki AR/GPM/4723 hak sıra numaralı bir adep petrol arama ruhsatı...

Ruhsatla ilgili mükellefiyetlerin yerine getirilmemesinden zarar görmüş olanlar, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatı şirketin teminatından karşılanabilmesi için 1 yıl içinde yetkili mahkemeden kesinleşmiş bir karar alarak PİGM'e başvurabilecek.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler