1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. GTÜ enerji sistemleri uzmanı 2 araştırma görevlisi arıyor

GTÜ enerji sistemleri uzmanı 2 araştırma görevlisi arıyor

GTÜ yenilenebilir enerji, enerji depolama ve temiz enerji alanlarında çalışacak 2 kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak.

GTÜ enerji sistemleri uzmanı 2 araştırma görevlisi arıyor

Enerji Günlüğü - Gebze Teknik Üniversitesi; yenilenebilir enerji, enerji depolama ve temiz enerji alanlarında çalıştıracağı 2 kişiyi araştırma görevlisi olarak istihdam edecek.  

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Sistemleri Anabilim Dalında görev vermek üzere 2 kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Kadrolardan biri için ALES sayısal puan türünden en az 70 puan; YDS’den ise en az 80 puan almış olma; Makine Mühendisliği Bölümünden lisans mezunu olma; Makine Mühendisliği alanında ve Makine Mühendisliği tezli lisansüstü programında kayıtlı olma şartları aranacak. Bu kadroya yerleşecek olan kişi, Yenilenebilir Enerji ve Enerji Depolama öncelikli alanında, lisansüstü eğitim de görecek. 

Diğer kadro için de ALES sayısal puan türünden en az 70 puan; YDS’den ise en az 80 puan almış olma; Makine Mühendisliği Bölümünden lisans mezunu olma; Makine Mühendisliği alanında ve Makine Mühendisliği tezli lisansüstü programında kayıtlı olma şartları aranacak. Bu kadroya yerleşecek olan kişi de, Temiz, Erişilebilir ve Güvenli Enerji öncelikli alanında, lisansüstü eğitim görecek. 

Başvurular en geç 27 Kasım 2023 günü mesai bitimine kadar, GTÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığına şahsen ya da postayla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler