1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Güçlü marka liderlerinin ağzından sürdürülebilirlik

Güçlü marka liderlerinin ağzından sürdürülebilirlik

Enerji Günlüğü - İstanbul'da düzenlenecek Sürdürülebilir Marka Konferansı'nda küresel marka liderleri ve bu alanda öne çıkan dünyaca ünlü yüzler...

Güçlü marka liderlerinin ağzından sürdürülebilirlik

Enerji Günlüğü - İstanbul'da düzenlenecek Sürdürülebilir Marka Konferansı'nda küresel marka liderleri ve bu alanda öne çıkan dünyaca ünlü yüzler bir araya gelecek. 

Sürdürülebilir Markalar Konferansı için geri sayım başladı. Konferans, Rio, Londra ve San Diego’dan sonra bu yıl ilk kez 16-17 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da ‘Revolution Will Be Branded’ temasıyla gerçekleştirilecek. Konferansta; dünyanın en iyi 10 pazarlama kitabından biri olan ‘We First’ün yazarı Simon Mainwaring ‘markaların ve tüketicilerin, sürdürülebilir bir geleceğin inşasındaki rolü’nü anlatırken;Marc Mathieu, John Marshall Roberts, Dorothy MacKenzie, Jody Turner ve Baerbel Arnold-Mauer de geleceğe yön veren görüş ve deneyimlerini paylaşacak.

KÜRESEL DEVLER DESTEKLİYOR

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından Amerika merkezli Sustainable Life Media işbirliği ile gerçekleştirilen Sürdürülebilir Markalar Konferansı, sürdürülebilirlik, marka ve inovasyon konularında ilham almak, fikir alışverişi yapmak ve bilgi edinmek isteyen profesyoneller için dünya çapında bir başlangıç noktası kabul ediliyor. Unilever Sürdürülebilir Yaşam Planı ile sürdürülebilir büyüme konusundaki kararlılığını ortaya koymayı hedefleyen Unilever Türkiye’nin Stratejik Çözüm Ortaklığı ile gerçekleşecek konferansın platin sponsorluğunu BASF üstlenirken, bronz sponsorluğunu ise Schneider Electric, TAV Havalimanları ve Jotun paylaşıyor. THY’nin resmi havayolu sponsoru olarak destek vereceği; Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve WWF’nin de katkıda bulunduğu konferansın basın sponsorları arasında CNBC-e ve SKY Türk 360; Habertürk, Radikal, Platin, Bussinesweek, Campaign, Brandage yer alırken, iletişim sponsorluğunu ise Ünite İletişim üstleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler