1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Gümüş Madencilik`e petrol ruhsat feshi

Gümüş Madencilik`e petrol ruhsat feshi

Enerji Günlüğü - Gümüş Madencilik'in Van, Bitlis, Iğdır ve Kars illerinde bulunan 5 adet petrol arama ruhsatı feshedildi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı...

Gümüş Madencilik`e petrol ruhsat feshi

Enerji Günlüğü - Gümüş Madencilik'in Van, Bitlis, Iğdır ve Kars illerinde bulunan 5 adet petrol arama ruhsatı feshedildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü petrol ruhsat feshi ilanını bugünkü Resmi Gazete'den duyurdu.

Buna göre, Gümüş Madencilik İnşaat Petrol Turizm San Tic. A.Ş ’nin Van, Bitlis, Iğdır ve Kars illerinde sahip bulunduğu AR/GMŞ/4921, 4922, 4923, 4924 ve 4941 hak sıra numaralı 5 adet petrol arama ruhsatı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanının 15.01.2015 tarihli olurlarıyla feshedildi.

Şirketin sorumluluklarının yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler