1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. GÜNDER YEKA-2 GES için sektör toplantısı düzenliyor

GÜNDER YEKA-2 GES için sektör toplantısı düzenliyor

Enerji Günlüğü – GÜNDER, YEKA-2 GES ve Enerji Depolama Sistemi ihalelerinin şartnamelerini değerlendirmek üzere Sektörel Görüş Toplantısı düzenleyecek. Uluslararası...

GÜNDER YEKA-2 GES için sektör toplantısı düzenliyor

Enerji Günlüğü – GÜNDER, YEKA-2 GES ve Enerji Depolama Sistemi ihalelerinin şartnamelerini değerlendirmek üzere Sektörel Görüş Toplantısı düzenleyecek. 

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu, Türkiye Bölümü GÜNDER, YEKA-2 GES ve Enerji Depolama Sistemi ihalelerinin şartnameleri hakkında sektör görüşü oluşturmak amacıyla 26 Eylül 2018 günü, Ankara’da bir sektörel görüş toplantısı düzenleyecek. 

Türkiye’nin ikinci en büyük güneş enerjisi ihalesi YEKA-2 GES başvuruları, 2019 yılı Ocak ayının son haftasında alınacak. GÜNDER bu ihaleye ilişkin YEKA 2 GES şartnamesi ile Niğde, Bor YEKA GES’te kurulacak olan Enerji Depolama Sistemi şartnamesi hakkında, görüş ve önerileri ortaya koymayı ve bildirmeyi hedefliyor. 

Toplantı 26 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 14.00’te; Tunus Cad., No: 7, Kavaklıdere, Ankara adresindeki Ankara Holiday Inn Otel’de yapılacak. İki aşamadan oluşacak toplantının ilk oturumunda YEKA-2 GES şartnamesi üzerindeki görüşler ve öneriler tartışılacak. İkinci oturumdaysa enerji depolama sistemi konusu tartışılacak. 

ÜÇ İLDE TOPLAM 1000 MWE YEKA SAHASI İHALE EDİLECEK

YEKA-2 YATIRIMCI İÇİN DAHA CAZİP ŞARTLARLA GELDİ

Önceki ve Sonraki Haberler