1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. GÜNDER'den güneş enerjisi santrali eğitimi!

GÜNDER'den güneş enerjisi santrali eğitimi!

Enerji Günlüğü - GÜNDER üyesi Yılkomer Alman partneri Raycap ile birlikte İstanbul'da Güneş Santrallerinde Koruma, Periyodik Ölçüm, Uzaktan İzleme,...

GÜNDER'den güneş enerjisi santrali eğitimi!

Enerji Günlüğü - GÜNDER üyesi Yılkomer Alman partneri Raycap ile birlikte İstanbul'da Güneş Santrallerinde Koruma, Periyodik Ölçüm, Uzaktan İzleme, Performans Semineri düzenleyecek.  

GÜNDER üyesi Yılkomer, Solarian ve Raycap  firmalarının ortak olarak organize ettiği Güneş Santrallerinde Periyodik Ölçüm ve Kontroller, Performans düşürücü etkiler ve alınacak önlemler, Yıldırımdan Korunma Tasarımı, String Monitoring Sistemi, Genel ve Periyodik Bakım, Topraklama ve AG Parafudr konularının anlatılacağı eğitim ücretsiz olarak  18 Temmuz’da İstanbul Barbaros Point Otel ‘de gerçekleşecek.  

Katılımcılara, güneş santrallerinde yıldırımdan korunma, AG Parafudr seçimi, topraklama sistem kurulumu. Güneş panellerinin kirlenmesinin etkileri ve hot-spot oluşumu. Düzgün yapılmayan topraklama problemleri ve akabinde PID kaynaklı kayıplar. İzolasyon testleri ve sisteme etkileri. IV Curve testleri ve üretimin düşük güce yakınsaması. Gerçek veriler ile üretim kontrolleri. Raycap PROSMS String Monitoring Sistemi detaylı eğitimi gibieğitimler verilecek. 

Eğitimleri, Solarian Firması Genel Müdürü Orçun Baslak, Yılkomer Firması Genel Müdürü Serdar Aksoy, Raycap Firması PROSMS Ürün Grubu Müdürü Marjan Valand ve Raycap Firması Genel Koordinatörü Agiris Kagiannas verecek. Katılımın sınırlı olduğu etkinlik için Yılkomer'in web sitesinden ön kayıt yaptırılması gerekiyor. Ayrıca eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek.  

Enerji Günlüğü  

Önceki ve Sonraki Haberler