1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Güneş enerjili Solar Impulse’ın mucidi gelecek

Güneş enerjili Solar Impulse’ın mucidi gelecek

Enerji Günlüğü - Güneş enerjisiyle çalışan ilk uzun menzilli uçak Solar Impulse’ın mucidi Bertrand Piccard ‘Brisa 25. Sürdürülebilir Değişim...

Güneş enerjili Solar Impulse’ın mucidi gelecek

Enerji Günlüğü - Güneş enerjisiyle çalışan ilk uzun menzilli uçak Solar Impulse’ın mucidi Bertrand Piccard ‘Brisa 25. Sürdürülebilir Değişim Konferansı’ için İstanbul’a geliyor.

15 Eylül Pazartesi günü İstanbul’da Sabancı Center’da düzenlenecek Brisa 25. Sürdürülebilir Değişim Konferansı’na güneş enerjisiyle çalışan ilk uzun menzilli uçak Solar Impulse’ın mucidi Bertrand Piccard konuşmacı olarak katılacak.

Ana teması‘Yolculuğun Geleceği’ olan Konferansın dikkat çeken konuşmacıları arasında, 2015 yılında dünyanın çevresini dolaşmaya hazırlanan ve dünyanın ilk güneş enerjisiyle çalışan uzun menzilli uçağı Solar Impulse’ın mucidi Bertrand Piccard da bulunuyor.

Sabancı Üniversitesi, SAP, B/S/H/, Vodafone, THY, Unilever gibi dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen kurumlarına ve ilham veren konuşmacılara ev sahipliği yapacak konferansta, dijital iletişim ve teknoloji çağında insanoğlunun gelecek yolculuğunu şekillendiren gelişmeler ele alınacak.

Brisa. 25. Sürdürülebilir Değişim Konferansı hakkında detaylı bilgi www.brisasdk.com adresinden edinilebilecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler