1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Güneş Enerjisinde sürdürülebilirlik paneli 4 Nisan’da

Güneş Enerjisinde sürdürülebilirlik paneli 4 Nisan’da

Solarex İstanbul kapsamında GÜNDER’in düzenlediği “Güneş Enerjisinin Sürdürülebilirliğini Sağlamak: Geleceğe Yönelik Projeksiyonlar”...

Güneş Enerjisinde sürdürülebilirlik paneli 4 Nisan’da

Enerji Günlüğü – Solarex İstanbul kapsamında GÜNDER’in düzenlediği “Güneş Enerjisinin Sürdürülebilirliğini Sağlamak: Geleceğe Yönelik Projeksiyonlar” başlıklı panel, 04 Nisan 2019 günü gerçekleştirilecek. 

Solarex İstanbul, 12. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı kapsamında GÜNDER Özel Oturumu olarak gerçekleştirilecek olan panelin moderatörlüğünü, Enerji Günlüğü’nün kurucusu ve Dünya Gazetesi Enerji Editörü Mehmet Kara yapacak. 

04 Nisan 2019, saat 16.30’da İstanbul Fuar Merkezi, 11. Hall, Konferans alanında başlayacak olan toplantıya Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı (TurSEFF) PFI Müdürü Seyran Hatipoğlu; Deniz Leasing Kurumsal, Ticari Satış ve Proje Finansmanı Yöneticisi Başar Yılmaz; EkoRE AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Süzer; Fotoelektron Kurucusu Deniz Selkan Polatkan ve Enerji İşleri Genel Müdürlüğünden bir temsilci panelist olarak katılacaklar. 

İki saat sürmesi planlanan panelde, güneş enerjisi sektöründe istikrarlı bir büyüme için gereken koşullar; sektörün geleceği ve sektörün sürdürülebilir şekilde gelişmesi için yapılması gerekenler tartışılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler