1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Güneş sektörünün güncel sorunları ele alınacak

Güneş sektörünün güncel sorunları ele alınacak

Enerji Günlüğü - Solarbaba Platformu güneş enerjisi sektöründe birçok güncel sorunun ve çözüm arayışlarını masaya yatıracak.Solarbaba Platformu...

Güneş sektörünün güncel sorunları ele alınacak

Enerji Günlüğü - Solarbaba Platformu güneş enerjisi sektöründe birçok güncel sorunun ve çözüm arayışlarını masaya yatıracak.

Solarbaba Platformu tarafından güneş enerjisine bir bütün olarak bakmak üzere4-5 Mayıs 2015 tarihinde İstanbul, Harbiye Askeri Müzesi’nde iki günlük bir konferans gerçekleştirilecek.

3 paralel salonda gerçekleşecek etkinlikte teknik ve hukuki sorunlardan güneş enerjili tekstil ürünlerine, yeni teknolojilerden tarımsal sulamaya, farklı finans çözümlerinden güneş enerjisinin istihdama ve ekonomik büyümeye yapacağı katkıya kadar uzanan çok geniş bir yelpazede güneş enerjisi sektörü incelenecek.

Etkinlikte ilk defa farklı şehir ve bölümlerden gelen üniversiteli gençler kendi aralarında "SolarGenç" çalıştayı düzenleyecek. Yine Konferansta ilk defa bir "müşteri" söz alarak neden güneş enerjisine yatırım yaptığını ve bu süreçte başından geçenleri anlatacak.

"Güneş enerjisi sektöründe çalışan kadınlar" temalı açık oturumun da ilgi görmesi bekleniyor.

Detaylı bilgi, kayıt ve program solarbaba platformunun internet sitesinden görülebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler