1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Güneşten ne kadar elektrik üretileceği hesaplanabilecek

Güneşten ne kadar elektrik üretileceği hesaplanabilecek

Enerji Günlüğü -  Baymak, evlerde veya iş yerlerinde güneş enerjisinden ne kadar elektrik üretebileceğini hesaplamak için PV Hesaplama Aracı geliştirdi.Son...

Güneşten ne kadar elektrik üretileceği hesaplanabilecek

Enerji Günlüğü -  Baymak, evlerde veya iş yerlerinde güneş enerjisinden ne kadar elektrik üretebileceğini hesaplamak için PV Hesaplama Aracı geliştirdi.

Son dönemde oldukça yaygınlaşan öztüketime yönelik güneş enerjisi sistemleri için bir kolaylık daha geldi. Baymak, geliştirdiği PV Hesaplama Aracıyla fotovoltaik panel kurulumunu kolay ve pratik hale getirirken, PV sisteminden ne kadar elektrik üretilebileceğini de hesaplıyor.  

Binanın yönü, çatı eğim oranı, ortalama elektrik faturası ve bulunduğu ili girilerek kolayca sonuca ulaşılabilen PV Hesaplama Aracıyla evlerde veya iş yerlerinde kaç KiloWatt’lık Güneş Enerjisi Santraline ihtiyaç olduğu ve kaç KiloWatt Saat tüketim yapıldığı saniyeler içerisinde görülebiliyor. Baymak’ın internet sitesi üzerinden kolayca ulaşılabilen PV Hesaplama Aracı üzerinden sistem kurulumu konusunda destek almak için bilgi formunu göndermek gerekiyor. 

 
Önceki ve Sonraki Haberler