1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Güney Ege Linyit 6 temizlik işçisi alacak

Güney Ege Linyit 6 temizlik işçisi alacak

Enerji Günlüğü - YEAŞ - Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü 180 gün süre ile 6 kişilik temizlik Personeli alımı için açtığı...

Güney Ege Linyit 6 temizlik işçisi alacak

Enerji Günlüğü - YEAŞ - Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü 180 gün süre ile 6 kişilik temizlik Personeli alımı için açtığı ihalesini Resmi Gazete’de ilan etti.

YEAŞ - Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Eskihisar ve Tınaz ocaklarında isdihdam edilmek üzere 6 kişilik temizlik Personeli alımını açık ihale usulü ile ihale edileceğini duyurdu.

İhale, 24 Mart 2014 tarihinde saat 14.00’da YEAŞ-Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü İhale Toplantı Salonu Yatağan/MUĞLA adresinde yapılacak.

SON TEKLİF VERME TARİHİ 24 MART

İhale teklifleri, ihale tarih ve saatine kadar, Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Satınalma Şube Müdürlüğü Yatağan – Milas karayolu 8 Km. Yatağan/MUĞLA adresinde görülebilecek. İhale dokümanlarının şartnameleri 100,00 TL, karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler