1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Güney Yıldızı ve Aladdin Middle East`e iki petrol işletme ruhsatı

Güney Yıldızı ve Aladdin Middle East`e iki petrol işletme ruhsatı

Enerji Günlüğü - Aladdin Middle East Ltd. ve Güney Yıldızı Petrol'eDiyarbakır'da iki adet petrol işletme ruhsatı verildi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı...

Güney Yıldızı ve Aladdin Middle East`e iki petrol işletme ruhsatı

Enerji Günlüğü - Aladdin Middle East Ltd. ve Güney Yıldızı Petrol'eDiyarbakır'da iki adet petrol işletme ruhsatı verildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, ruhsat ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Aladdin Middle East Ltd. ve Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik ve Tic. A.Ş'ne yarıyarıya ortaklıkla işletmeleri içinDiyarbakır Merkez ve Bismil, Çınar ve Merkez ilçelerinde olmak üzere iki adet 10 yıllık petrol işletme ruhsatı verilmesini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı onayladı.

Böylece, Aladdin Middle East Ltd. ve Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik ve Tic. A.Ş’ye Diyarbakır Merkez'de bulunan ARİ/AME-GYP/K/L44-d3-2 pafta no'lu 1092 hektarlık alan için 30.11.2013 tarihinden itibaren 4 yıllık müşterek petrol işletme ruhsatı verildi.

Yine, şirketlere Diyarbakır'ın Bismil, Çınar ve Merkez ilçelerinde bulunan ARİ/AME-GYP/K/M44-b3-1 pafta no'lu 15.281 hektarlık alan için 30.05.2014 tarihinden itibaren 13 yıllık müşterek petrol işletme ruhsatı verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler