1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Güneydoğu Enerji Forumu 25 Mayıs’ta Gaziantep’te

Güneydoğu Enerji Forumu 25 Mayıs’ta Gaziantep’te

Enerji Günlüğü - TMMOB Elektrik ve Mühendis odalarının ortaklaşa organize ettiği Güneydoğu Enerji Forumu 2013, 25 Mayıs’ta Gaziantep’te gerçekleştirilecek....

Güneydoğu Enerji Forumu 25 Mayıs’ta Gaziantep’te

Enerji Günlüğü - TMMOB Elektrik ve Mühendis odalarının ortaklaşa organize ettiği Güneydoğu Enerji Forumu 2013, 25 Mayıs’ta Gaziantep’te gerçekleştirilecek. TMMOB’a bağlı diğer odaların da destek verdiği forumun sponsorları arasında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, MB Holding, Sanko Holding  ve SolarTurk Enerji gibi isimler de yer alıyor.

Forum’daki Türkiye Enerji Politikaları başlıklı ilk panelinde TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Göltaş, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Politikaları ve Stratejileri Daire Başkanı Dr. Öztürk Selvitop, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Grup Başkanı Mehmet Mungan gibi isimler konuşacak. Bölgemizdeki Enerji Sorunları Ve Çözüm Önerileri başlıklı ikinci panelde ise Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin enerji alanında hangi noktada yer aldığı masaya yatırılacak. Panelin konuşmacıları arasında Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı B. Sıtkı Severoğlu, Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Enerji Komisyonu Başkanı Hilmi Öztemir, Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğur gibi isimler yer alacak. Forumun son paneli ise yerli-alternatif enerji kaynakları, kullanımı ve enerji verimliliği konularına yer verilecek. Panelin konuşmacıları arasında ise Makina Mühendisleri Odası Başkanı Ali Ekber Çakar, MB Holding A.Ş. Enerji Grup Başkanı Adnan Şahin,  Akua Enerji – Mühendislik’ten Dr. Mehmet Hengirmen, SolarTurk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Özberk gibi isimler yer alacak.

Önceki ve Sonraki Haberler