1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Günsan Elektrik’te üst düzey atama

Günsan Elektrik’te üst düzey atama

Alçak gerilim tesisatı ekipmanları sektörü şirketlerinden Günsan Elektrik’te üst düzey bir atama gerçekleşti. Günsan’ın Satış Direktörlüğünü Ali Çetindal yürütecek.

Günsan Elektrik’te üst düzey atama

Enerji Günlüğü - Günsan Elektrik Satış Direktörü sektörün deneyimli ismi Ali Çetindal oldu.

Anahtar priz serileri, grup priz, otomatik sigortalar, kompakt şalterler, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarları gibi elektrik tesisat ekipmanları üreten, Türkiye’nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine ürünlerini ulaştıran Günsan Elektrik’te üst düzey bir atama gerçekleşti. Günsan’ın Satış Direktörü sektörün deneyimli ismi Ali Çetindal oldu. 

2007 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nden mezun olan Ali Çetindal, kariyerine Schneider Electric’te Proje Satış Mühendisi olarak başladı. Çetindal, 2014 yılında Bursa Bölge Satış Müdürü olarak atandı. Son olarak 2020 yılından itibaren Schneider Electric’te Türkiye Pano ve Müteahhit Kanalı Satış Müdürü görevini sürdürdü. Ağustos ayı itibarıyla Günsan’ın yeni Satış Direktörü olan Ali Çetindal, Bayi Satış Yönetimi, Dış Ticaret Satış Yönetimi, Proje Kanalı Satış Yönetimi ve Günsan Elektrikçi Kanalı’ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak çalışmalarını yürütecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler