1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Günsan’a Muse Creative Awards’tan ödül

Günsan’a Muse Creative Awards’tan ödül

Günsan Elektrik, 2023 yılında düzenlediği “Günsan Elektrikçiler Şampiyonası” yarışması ile dünyanın en prestijli ödüllerinden MUSE Creative Awards'ta ‘Yaratıcılık' alanında iki Gümüş ödüle layık görüldü.

Günsan’a Muse Creative Awards’tan ödül

Enerji Günlüğü - Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları üreticisi Günsan Elektrik, her yıl uluslararası platformda üretici ve ilham verici projelerin değerlendirildiği Muse Creative Awards'ta, Türkiye’de bir ilk özelliği taşıyan ve yılın en başarılı elektrikçilerinin seçildiği “Günsan Elektrikçiler Şampiyonası” yarışması ile iki Gümüş ödülün sahibi oldu. 

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Türkiye’de bir ilke imza atan projeleri ile iki ödüle layık görülmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Günsan Elektrik Genel Müdürü Erhan Kaya, “Günsan Elektrik olarak, kurumsal sosyal sorumluluk bilinci ile birçok çalışmaya imza atıyoruz. Geçtiğimiz yıl, sektördeki bağı kuvvetlendirmek, moral ve motivasyonu artırmak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayan 4 bin 500 elektrikçi ile gerçekleştirdiğimiz “Günsan Elektrikçiler Şampiyonası”, sektörde en yüksek katılım alan çok kıymetli bir etkinlik oldu. Bu projemiz ile uluslararası bir ödüle sahip olduğumuz için çok gururluyuz. Her zaman daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.