1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Güral, Diyarbakır`da enerji işine girecek

Güral, Diyarbakır`da enerji işine girecek

Enerji Günlüğü - Güral Porselen, çözüm süreciyle birlikte enerji yatırımları için gözünü doğuya dikti. İş dünyasının önde gelen kadın liderleri,...

Güral, Diyarbakır`da enerji işine girecek

Enerji Günlüğü - Güral Porselen, çözüm süreciyle birlikte enerji yatırımları için gözünü doğuya dikti.

İş dünyasının önde gelen kadın liderleri, Diyarbakır'a çıkarma yaptı. "İş Kadınları Çözüm İçin Diyarbakır'da" başlıklı toplantıda, bölgedeki yatırım fırsatları değerlendirildi. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, TÜSİAD Eski Başkanı Ümit Boyner, Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özdemir, Akfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın ve Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Güral’ın da aralarında bulunduğu ekip, ‘çözüm süreci’ne paralel olarak, 6. bölgeye dönük yatırım fırsatlarını yerinde gözden geçirdi.

Türkiye'nin tanınmış ve başarılı iş kadınlarından Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Güral, yaptığı değerlendirmede, Doğu’da yatırım yapmanın yakın zamana kadar iş dünyası için bir hayal olduğunu söyledi. Güral, "Burada yatırım planları kurmak bizim için hayaldi. Gönülden isterim ki bizim de buralarda yatırımlarımız olsun. İnşallah bu hayaller bizim gerçeğimiz olsun. Benim de burada enerji konusunda ciddi bir araştırmam olacak" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler