1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Güriş, Germencik'te ağaç dikme kampanyası başlattı

Güriş, Germencik'te ağaç dikme kampanyası başlattı

Enerji Günlüğü - Güriş Holding, Germencik’te bulunan Efeler santralinin çevresinde başlattığı ağaç dikme kampanyası çerçevesinde altı köye 2...

Güriş, Germencik'te ağaç dikme kampanyası başlattı

Enerji Günlüğü - Güriş Holding, Germencik’te bulunan Efeler santralinin çevresinde başlattığı ağaç dikme kampanyası çerçevesinde altı köye 2 bin incir ve 500 zeytin ağacı dikildi.

Jeotermal Elektrik Santral Yatırımcıları Derneği (JESDER) üye firmalarından olan Güriş Holding şirketlerinden Gürmat Elektrik, iki yıldır Efeler JES yatırımının faaliyette olduğu Aydın’ın Germencik ilçesine bağlı çevre köylere ağaç dikme kampanyası başlattı.

Güriş Holding Efeler JES Genel Koordinatörü Necati Bayrakoğlu tarafından bizzat yürütülen kampanyada, Mart ayının ikinci haftasında Alangüllü, Darkaraağaç, Erbeyli, Ömerbeyli, Sınırteke ve Turanlar köylerine gidilerek, toplamda iki bin incir ve beş yüz zeytin fidanı çiftçilerle birlikte ekildi.

Bayrakoğlu, yöreyle bütünleşmiş olan İncir ve Zeytin’i korumaya çalıştıklarını, her yıl Güriş Holding olarak santrallerinin bulunduğu ilçelere, yeni fidanlar, ağaçlar dikmeye devam edeceklerini belirterek, doğayı koruyarak faaliyetlerine devam etmelerinin, en önemli çalışma konularının başında geldiğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler