1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Güriş, kadın çalışanları için incir fidanları dikti

Güriş, kadın çalışanları için incir fidanları dikti

Güriş Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Aydın’ın Germencik ilçesinde 3600 adet incir ağacı fidanı dikti.

Güriş, kadın çalışanları için incir fidanları dikti

Enerji Günlüğü - Güriş Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın çalışanları için Aydın’da toplam 3600 adet incir ağacı fidanı dikti.

2017 yılından itibaren ‘Geleneksel Ağaç Dikme Şenliği’ ile binlerce fidan diken Güriş Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın çalışanları için Aydın’ın Germencik ilçesinin 7 ayrı bölgesinde toplam 3600 adet incir ağacı fidan dikimini gerçekleştirdi.

AYDIN’A 7 YILDA 18 BİN 600 İNCİR FİDANI DİKİLDİ

Güriş Holding Enerji Grup CEO’su Ali Karaduman yaptığı açıklamada, “Aydın’da tarım alanında çok kıymetli bir yere sahip olan ’incir fidanı’ bölgenin en önemli geçim kaynakları arasında yer alıyor. Biz de içerisinde bulunduğumuz alana katkı sağlamak amacıyla 7 yılda toplam 18.600 fidanı bölge halkıyla buluşturarak 744 dönüme yakın arazinin ağaçlandırılmasını sağladık. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz ağaçlandırma çalışmasının ise bizdeki yeri çok daha kıymetli. Kadın çalışanlarımız için 8 Mart Dünya Kadınlar gününde gerçekleştirdiğimiz ağaçlandırma çalışmaları çevreye katkı sağlarken kadın çalışanlarımıza da çok anlamlı bir armağan oldu” dedi.

GÜRİŞ Holding, işletmedeki toplam 27 adet RES, HES ve JES ile 8 bin kişiye istihdam sağlıyor. Yıllık 4 milyar kWs elektrik üreterek, 1.8 milyon hanenin elektrik ihtiyacını da karşılıyor. 1131.75 MW kapasiteye sahip yenilenebilir enerji santralleri sayesinde Türkiye’nin enerji alanında dışa bağımlılığını ve karbon salımını önemli ölçüde azaltıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler