1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. GÜYAD ismini değiştirdi

GÜYAD ismini değiştirdi

GÜYAD, 4. Olağan Genel Kurulu’nda ismini ‘Yenilenebilir Enerji Yatırımcıları Derneği”olarak değiştirdi. Cem Özkök ise yeniden Başkan seçildi. 

GÜYAD ismini değiştirdi

Enerji Günlüğü - GÜYAD, 4. Olağan Genel Kurulu’nda ismini ‘Yenilenebilir Enerji Yatırımcıları Derneği”olarak değiştirdi. Cem Özkök ise yeniden Başkan seçildi. 

GÜYAD 4. Olağan Genel Kurulu, İstanbul Raffles Otel’de yapıldı. Genel Kurul’da isim değişikliği yapıldı ve ‘Güneş Enerjisi Yatırımcıları Derneği’ yerine ‘Yenilenebilir Enerji Yatırımcıları Derneği” adını aldı. Genel Kurul’da aynı zamanda yeni dernek yönetimi de seçildi. Seçim sonuçlarına göre Cem Özkök yeniden Başkan seçilirken 3 yıl görev yapacak olan 9 kişilik yeni yönetim kurulu da belirlenmiş oldu. 

“YENİLENEBİLİR ENERJİNİN TAMAMINI KAPSIYORUZ”

Yeniden GÜYAD Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen GÜYAD Başkanı Cem Özkök, Derneğin kurulduğu günden bu yana yalnızca güneş enerjisi sektörü için değil yenilenebilir enerjinin tüm alanları için yapılan çalışmalarda yer aldığını belirtti. Özkök, “Bundan sonra yola bizim ‘Büyük Dönüşüm’ adını verdiğimiz bir hamle ile ‘GÜYAD Yenilenebilir Enerji Yatırımcıları Derneği’ adı ile devam edeceğiz. Böylelikle; geleceğin en önemli enerji alanlarından biri olan ‘yenilenebilir enerjinin’ tamamını kapsadığımızı Türk ve dünya enerji arenası ile paylaşmış olacağız” ifadesini kullandı.

Diğer yönetim kurulu üyeleri ise şöyle belirlendi: 

    -Birol Ergüven – Limak Enerji 

    -Kürşat Tezkan – Akfen Elektrik 

    -İbrahim Erden – Erciyes Anadolu Holding Enerji Grubu 

    -Burak Kuyan – Doğan Enerji Yatırımları

    -Hakan Aytekin – Altek Alarko

    -Sinan Ak – Zorlu Enerji 

    -Mehmet Emre Okuyan – Borusan EnBW Enerji Yatırımları 

    -Ezgi Katmer – Enerjisa Enerji Üretim

Önceki ve Sonraki Haberler