1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. H.Ahmet İlhan yeniden KBSB Başkanı

H.Ahmet İlhan yeniden KBSB Başkanı

Enerji Günlüğü - Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği Derneği (KBSB) Genel Başkanlığına yeniden H.Ahmet İlhan seçildi.Kazan ve Basınçlı Kap...

H.Ahmet İlhan yeniden KBSB Başkanı

Enerji Günlüğü - Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği Derneği (KBSB) Genel Başkanlığına yeniden H.Ahmet İlhan seçildi.

Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği Derneği’nin (KBSB) 7 Mayıs’ta ISK SODEX Fuarı esnasında CNR Fuar Merkezi Cafe de Artistes Restaurant’da düzenlediği 2014 Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkanlığa yeniden H.Ahmet İlhan (Mimsan) , Yön.Kur.üyeliklerine Ali Yener (Erensan) , Cem Özyıldırım ( Termo Isı , Ecostar) , Veysel Karabaş (Alfa Kazan) ve Cevat Akkaya (Akkaya Isı) seçildiler.

KBSB Gn.Bşk. H.Ahmet İlhan faaliyet raporunu sunmak üzere yaptığı konuşmada , “Birlik olarak hareket etmek zorundayız. Sektörümüzün sıkıntılarını kamu kurumlarıyla görüşürken ne kadar güçlü olursak o kadar taleplerimizin yerine gelme imkanı artıyor. Geçtiğimiz dönem TSE ile üyelerimize indirim anlaşması, Termik Santral Platformu kurulması gibi önemli icraatlar yaptık. Bu Genel Kurulun derneğimizin tarihinde bir dönüm noktası olmasını arzu ediyoruz. Çok daha yoğun bir şekilde faaliyetlerimize devam etmek istiyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler