1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Habaş Sınai’den Aliağa’ya 4. lisans başvurusu

Habaş Sınai’den Aliağa’ya 4. lisans başvurusu

Enerji Günlüğü - Habaş Sınai ve Tıbbi GHabaş Sınai ve Tıbbi Gazlar İstihsal Endüstrisi AŞ.azlar İstihsal Endüstrisi AŞ, halen 2 santral lisansına...

Habaş Sınai’den Aliağa’ya 4. lisans başvurusu

Enerji Günlüğü - Habaş Sınai ve Tıbbi GHabaş Sınai ve Tıbbi Gazlar İstihsal Endüstrisi AŞ.azlar İstihsal Endüstrisi AŞ, halen 2 santral lisansına sahip olduğu, 1 santral için de lisans beklediği İzmir'in Aliağa ilçesinde 600 MW'lik yeni bir doğalgaz çevrim santrali daha kurmak için lisans talebinde bulundu. 

Habaş Sınai ve Tıbbi Gazlar İstihsal Endüstrisi AŞ, İzmir Aliağa’da 600 MW’lık Doğalgaz Çevrim Santrali kurmak için önlisans başvurusu yaptı. Başvuruya ilişkin ön incelemeleri tamamlayan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), başvuruyu inceleme-değerlendirme aşamasına aldı. Başvuru koordinatları üçüncü kişilerin itirazları için görüşe açıldı. 

FİRMANIN BÖLGEDE 2 LİSANSI VE 1 BAŞVURUSU DAHA VAR

Firmanın, İzmir Aliağa bölgesinde, 248 MW’lık Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali ve 450 MW’lık bir Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali lisansı bulunuyor. Ayrıca yine aynı bölgede 835 MW’lık Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali başvurusu da inceleme-değerlendirme aşamasında.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler