1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Hacettepe, elektrikli bisiklet ve şarj istasyonu alacak

Hacettepe, elektrikli bisiklet ve şarj istasyonu alacak

Enerji Günlüğü - Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi 50 elektrikli bisiklet ve 2 şarz istasyonu satın...

Hacettepe, elektrikli bisiklet ve şarj istasyonu alacak

Enerji Günlüğü - Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi 50 elektrikli bisiklet ve 2 şarz istasyonu satın alacak.

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Elektrikli Bisiklet, Şarz İstasyonu ve Yönetim Sistemi Yazılımı Alımı işi için açtığı ihale ilanını Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi pazarlık usulü ile60 gün içinde H.Ü. Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi’ne teslim edilmek üzere 50 elektrikli bisiklet, 2 şarz istasyonu ve bir adet yönetim sistemi yazılımı alacak.

İHALE TARİHİ

İhale 6 Haziran 2014 günü saat 14.30’daBilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Satınalma Bürosu Toplantı odasında yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Hacettepe Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon BirimiSatınalma Bürosu adresine elden teslim edilebilecek veya posta ile gönderilebilecek.

İHALE DÖKÜMANI

İhale dokümanı, idarenin adresinde (Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampusü Rektörlük Binası 5. kat Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Beytepe/ANKARA) görülebilecek ve 100.-TL (H. Ü. Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı-Sıhhiye ya da TR160001500158007292178645 numaralı Vakıfbank hesabına vergi numarasını bildirerek) yatırılan bedelin makbuzu ile H.Üniversitesi Beytepe Kampusü Rektörlük Binası 5. kat BilimselAraştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Satınalma Bürosundan satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler