1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Hacettepe Üniversitesi enerji ve nükleer uzmanı 2 araştırma görevlisi arıyor

Hacettepe Üniversitesi enerji ve nükleer uzmanı 2 araştırma görevlisi arıyor

Hacettepe Üniversitesi, enerji ve nükleer uzmanı 2 iki kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Hacettepe Üniversitesi enerji ve nükleer uzmanı 2 araştırma görevlisi arıyor

Enerji Günlüğü - Hacettepe Üniversitesi, enerji ve nükleer uzmanı 2 iki kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Enerji Anabilim Dalı’nda görevlendireceği bir kişiyi araştırma görevlisi olarak istihdam edecek. 

Adayların YDS’den en az 70; ALES sayısal puan türünden de en az 70 almış olmaları; üniversitelerin mühendislik veya makine mühendisliği fakültelerine bağlı makina mühendisliği, imalat mühendisliği, otomotiv mühendisliği veya havacılık ve uzay mühendisliği bölümü lisans mezunu olmaları ve makine mühendisliği alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmaları gerekiyor. 

Üniversite, Mühendislik Fakültesi, Nükleer Enerji Mühendisliği Bölümü’nde bulunan Nükleer Teknoloji Anabilim Dalı için de bir araştırma görevlisi alacak. 

Nükleer Teknoloji Anabilim Dalı’nda çalışmak isteyenlerin YDS’den asgari 70 puan; ALES sayısal puan türünden de asgari 70 almış olma; üniversitelerin nükleer enerji mühendisliği bölümü lisans mezunu olma ve nükleer enerji mühendisliği alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olma şartları aranıyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler