1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Hacettepe Üniversitesi güneş paneli alacak

Hacettepe Üniversitesi güneş paneli alacak

Enerji Günlüğü - Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi 50 kW Güneş Paneli Sistemi alımı işi için ihale...

Hacettepe Üniversitesi güneş paneli alacak

Enerji Günlüğü - Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi 50 kW Güneş Paneli Sistemi alımı işi için ihale açtı.

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi 50 kW Güneş Paneli Sistemi alımı işi için açtığı pazarlık usulü ihale ilanı bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı.

İHALE TARİHİ 20 ARALIK

İhale, 20.12.2013 Cuma günü saat 11.30’da TTK H.Ü Beytepe Kampusü Rektörlük Binası 5. kat Bilimsel Araştırma Projeleri KoordinasyonBirimi Toplantı odasında gerçekleştirilecek. Teklifler bu tarih ve saate kadar Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Rektörlük Binası 5. kat Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Satınalma Bürosu adresine elden teslim edilebilecek veya iadeli-taahhütlü posta yoluyla gönderilebilecek.

İhale dokümanı idarenin adresinde (Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Rektörlük Binası 5. kat Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Beytepe/ANKARA) görülebilecek ve 30 TL (H. Ü. Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı-Sıhhıyeya da TR160001500158007292178645 numaralı Vakıfbank hesabına vergi numarasını bildirerek) yatırılan bedelin makbuzu ile H.Üniversitesi BeytepeKampüsü Rektörlük Binası 5. kat BilimselAraştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Satın Alma Bürosundanalınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler