1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Hacettepe Üniversitesi`nde enerji konuşulacak!

Hacettepe Üniversitesi`nde enerji konuşulacak!

Enerji Günlüğü - Hacettepe Üniversitesi Enerji Piyasaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EPUAM) tarafından düzenlenen konferanslar dizisi, Nisan ayından...

Hacettepe Üniversitesi`nde enerji konuşulacak!

Enerji Günlüğü - Hacettepe Üniversitesi Enerji Piyasaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EPUAM) tarafından düzenlenen konferanslar dizisi, Nisan ayından itibaren başlıyor. Gerçekleştirilecek 3 konferansta enerji piyasaları ve yatırımları konuları ele alınacak.

İlk konferans, 17 Nisan saat 14:00'te Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi içinde yer alan Tuğrul Çubukçu Salonu'nda gerçekleştirilecek. “Doğalgazın Altın Çağında Türkiye'nin Uluslararası Gaz Terminali Olma Potansiyeli” başlıklı konferansın konuşmacısı ise Prof. Dr. Mehmet Baha Karan olacak.

İkinci konferans 27 Mayıs tarihinde saat 14:00'te düzenlenecek. “Küresel Enerji Yönetişimi ve Enerji Yatırımlarının Dinamikleri” başlıklı konferans, yine Tuğrul Çubukçu Salonu'nda Doç. Dr. Sedat Çal tarafından verilecek.

 

Tarihi ve yeri daha sonra ilan edilecek olan üçüncü konferans ise yine Prof. Dr. Mehmet Baha Karan tarafından "Avrupa'da Enerji Piyasalarının Gelişimi" başlığı altında gerçekleştirilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler