1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Hacı Ahmetli HES ile ilgili halk bilgilendirilecek

Hacı Ahmetli HES ile ilgili halk bilgilendirilecek

Enerji Günlüğü – Hatay Enerji'nin Hatay'ın İskenderun ilçesinde kurmayı planladığı 5 MW'lık bir hidroelektrik santrali hakkında halk bilgilendirilecek.Hatay...

Hacı Ahmetli HES ile ilgili halk bilgilendirilecek

Enerji Günlüğü – Hatay Enerji'nin Hatay'ın İskenderun ilçesinde kurmayı planladığı 5 MW'lık bir hidroelektrik santrali hakkında halk bilgilendirilecek.

Hatay Enerji Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş. tarafından Asi Havzasında Hatay İli, İskenderun İlçesi, Hacı Ahmetli Deresi üzerinde Hacı Ahmetli Regülatörü ve HES (5,55 MWm/4,94 MWe)” projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başladı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldı. Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla  17/03/2017 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya HATAY Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve HATAY Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

İSKENDERUN'A 5 MW'LIK HES KURULACAK

Önceki ve Sonraki Haberler