1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Hakan Göral Tekfen Grup Şirketler Başkanı oldu

Hakan Göral Tekfen Grup Şirketler Başkanı oldu

Tekfen Grup Şirketler Başkanlığına Hakan Sadık Göral getirildi.

Hakan Göral Tekfen Grup Şirketler Başkanı oldu

Enerji Günlüğü - Tekfen Grup Şirketler Başkanlığına Hakan Sadık Göral getirildi. 

Tekfen Holding AŞ’de [TKFEN] boş bulunan Tekfen Grup Şirketler Başkanlığı görevine, Toros Tarımsal Sanayi Grubu CEO'su olarak görev yapmakta olan Hakan Sadık Göral atandı. Göral yeni görevine 07 Mart 2023 tarihinden itibaren başladı. 

1967 doğumlu Hakan Sadık Göral, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü ve ardından Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. Göral ayrıca, Northwestern University, Kellogg School of Management ve Stanford University’de Executive Management ve Leadership konuları üzerine ileri eğitimler aldı.

Göral, 1990 yılından itibaren Koç Holding, Mako Elektrik, Componenta, Kumsan, İnci Holding, İnci Akü, İncitaş, ISM, İnci Lojistik, Aten Brantner ve Maxion İnci’de çeşitli üst düzey yönetici görevlerinde bulundu. 

Nisan 2016’da Toros Tarım Genel Müdürlüğü ve Tarımsal Sanayi Grubundan sorumlu Tekfen Holding Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Hakan Göral, 2022’den bu yana Tarımsal Sanayi Grubu CEO’su olarak görev yapıyordu. 

Önceki ve Sonraki Haberler