1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Han Enerji, Gökçe Brülör’ü satın aldı

Han Enerji, Gökçe Brülör’ü satın aldı

İmza töreninde konuşma yapan Han Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İlhan, yenilikçi bir bakış açısıyla Gökçe Brülör’ü daha da büyütmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Han Enerji, Gökçe Brülör’ü satın aldı

Enerji Günlüğü - Han Enerji, sürdürülebilir büyüme stratejileri kapsamında, yarım asrı aşkın süredir Türkiye’de brülör üreten Gökçe Brülör’ü bünyesine kattı. 

Han Enerji Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan ve Gökçe Brülör Yönetim Kurulu Başkanı Eren İnönü’nün katılımlarıyla 13 Ocak’ta Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de düzenlenen imza töreninde, Han Enerji’nin Gökçe Brülör’ü satın alma sürecinin detayları ve hedefleri basınla paylaşıldı. 

UZUN SOLUKLU STRATEJİNİN İLK ADIMI

Törende yaptığı konuşmada, Türkiye ısıtma sektörünün köklü kuruluşlarından Gökçe Brülör’ün hisselerini devralmış olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Han Enerji Yönetim Kurulu Başkanı H. Ahmet İlhan, bu satın alma ile faaliyet gösterdikleri alanları da genişlettiklerini ifade etti: “Bu yeni yatırımımızı, uzun soluklu büyüme stratejimizin ilk adımı olarak görüyoruz. Global ölçekte yaşanan ve etkileri ülkemizde de hissedilen zorlayıcı ekonomik şartlara rağmen hiç tereddüt etmeden böyle bir satın alma sürecini başlattık. Çünkü biz, “ülkemiz kazanırsa, biz de kazanırız” anlayışını kendimize prensip edindik.

Önceki ve Sonraki Haberler