1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Harley-Davidson’dan elektrikli yeni bisiklet modelleri

Harley-Davidson’dan elektrikli yeni bisiklet modelleri

ABDli motosiklet üreticisi Harley-Davidson, dört ayrı modelde üreteceği elektrikli yeni bisiklet modellerini tanıttı. 

Harley-Davidson’dan elektrikli yeni bisiklet modelleri

Enerji Günlüğü - ABDli motosiklet üreticisi Harley-Davidson, dört ayrı modelde üreteceği elektrikli yeni bisiklet modellerini tanıttı. 

'Cycle Company' adındaki markası ile elektrikli bisiketlere odaklanan ABD merkezli motosiklet üreticisi Harley-Davidson, elektrik destekli yeni bisiklet modellerini tanıttı. 

4 FARKLI MODEL İLE ÜRETİME BAŞLAYACAK

Beyaz tekerlekleri ve vintage görünümüyle Harley-Davidson'ın 1903 tarihli ilk motosikletinden ilham alan Serial 1 Cycle, dört farklı modelle başlayacak. ABD ve Almanya'da 2021 Mart ayından itibaren satışa çıkacak olan ilk dört model, entegre bataryalara ve şüphe götürmez bir şekilde Harley-Davidson tasarımına sahip. Pedal destekli şehir bisikletleri olan modeller, entegre bataryalı, ortadan monteli motor, entegre aydınlatma ve dahili fren hatları gibi temel özellikler içeriyor.

FİYATLAR 4 BİN İLA 5 BİN DOLAR ARASINDA OLACAK

Serial 1 Cycle modelinin fiyatının ise 3,399 dolar ile 4,999 dolar arasında olması bekleniyor. 250W batarya büyüklüğüne sahip bisikletlerin menzili de saatte 20 mil olacak.

Harley-Davidson, Kasım 2019’da Seriam 1’in prototipini ilk defa EICMA motosiklet fuarında ortaya çıkarmıştı. Harley-Davidson LiveWire adını verdiği elektrikli bir motosikleti geçmiş dönemde tanıtmıştı. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler