1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. HASEN Azerbaycan-Ermenistan-Türkiye ilişkilerini masaya yatıracak

HASEN Azerbaycan-Ermenistan-Türkiye ilişkilerini masaya yatıracak

Enerji Günlüğü - İstanbul merkezli Hazar Strateji Enstitüsü (HASEN)Azerbaycan-Ermenistan-Türkiye ilişkileri konulu bir yuvarlak masa toplantısı düzenliyor.Hazar...

HASEN Azerbaycan-Ermenistan-Türkiye ilişkilerini masaya yatıracak

Enerji Günlüğü - İstanbul merkezli Hazar Strateji Enstitüsü (HASEN)Azerbaycan-Ermenistan-Türkiye ilişkileri konulu bir yuvarlak masa toplantısı düzenliyor.

Hazar Strateji Enstitüsü (HASEN), 16 Ocak 2014 tarihinde 10:30-13:00 saatleri arasında Hazar Strateji Enstitüsü Maslak Mh. Meydan sokak Veko Giz Plaza No:3 Kat:4 D:11-12 Maslak Şişli -İSTANBUL adresinde Azerbaycan-Ermenistan-Türkiye ilişkileri konulu bir yuvarlak masa toplantısı düzenliyor.

Toplantıda Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun Ermenistan ziyareti ne anlama geliyor? Ermenistan ve Azerbaycan liderlerinin Viyana’daki tarihi buluşması ve Dağlık Karabağ sorunu gibi konu başlıkları masaya yatırılacak.

Stratejik Araştırmalar Merkezi (SAM) ve Hazar Strateji Enstitüsü Bilim ve Uzmanlar Kurulu’nun başkanlığını yürüten Prof. Dr. Bülent Aras’ın moderatörlüğünde yürütülecek toplantıya konuşmacı olarak Prof. Dr. Kamer Kasım, HASEN uzmanı Doç. Dr. Bekir Günay ve Yard. Doç. Dr. Vugar İmanbeyli katılacak.

Toplantıya katılacak olanların Rufat Aghayeve-mail: [email protected] adresinden veya 0555 554 18 23 nolu telefondan LCV yaptırmaları gerekiyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler