1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Hatay ve Osmaniye'de doğal gaz boru hattı kamulaştırması

Hatay ve Osmaniye'de doğal gaz boru hattı kamulaştırması

Enerji Günlüğü – Botaş, Hatay ile Osmaniye illerinde doğal gaz boru hattı güzergahına isabet eden taşınmazları acele kamulaştıracak. Bakanlar...

Hatay ve Osmaniye'de doğal gaz boru hattı kamulaştırması

Enerji Günlüğü – Botaş, Hatay ile Osmaniye illerinde doğal gaz boru hattı güzergahına isabet eden taşınmazları acele kamulaştıracak. 

Bakanlar Kurulu, Dörtyol Deniz Terminalindeki İskelenin Yüzer Sistemlerden Transfer Edilen Gazlaştırılmış Doğal Gazın Sisteme Aktarılması İçin Modifikasyonu ile Yardımcı Tesisleri ve Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Hatay ile Osmaniye illeri sınırları içerisinde yer alan güzergâha isabet eden taşınmazlar ile söz konusu proje kapsamında inşa edilecek sabit tesisler, ulaşım yolları, enerji nakil hatları, katodik koruma hatları ve anot yataklarının yapımı amacıyla ihtiyaç duyulan taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verdi. 

Buna göre Hatay'ın Dörtyol ve Erzin  ilçeleri ile Osmaniye Merkez ve Toprakkale ilçelerinde güzergaha isabet eden taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler