1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Hes Kablo, bilinirlikte açık ara birinci çıktı

Hes Kablo, bilinirlikte açık ara birinci çıktı

Enerji Günlüğü - Bağımsız araştırma şirketi Conento'nun bir çalışmasına göre, Türkiye kablo pazarında en yüksek markanın Hes Kablo olduğu ortaya...

Hes Kablo, bilinirlikte açık ara birinci çıktı

Enerji Günlüğü - Bağımsız araştırma şirketi Conento'nun bir çalışmasına göre, Türkiye kablo pazarında en yüksek markanın Hes Kablo olduğu ortaya çıktı. 

Conen, geçtiğimiz dönemde Türkiye'nin üç ilinde 663 kişinin katılımıyla kablo konusunda bir araştırma yaptı. Ortaya çıkan sonuca göre kablo denildiğinde ilk akla gelen marka Hes oldu. Araştırmada Hes Kablo'nun en çok tercih edilen, satın alınan, ilk akla gelen, geri dönüş oranı en yüksek olan ve son bir yılda en çok kullanılan marka olduğu ortaya çıktı.

Conento’nun araştırması, 150 metrekare büyüklüğünde satış alanına sahip firma yetkilileriyle yüzyüze görüşülerek yapıldı. Çalışmaya göre Hes Kablo, kendi sektöründe açık ara lider pozisyonda. Piyasada en fazla alınan ve bilinen marka olarak gösterilen Hes Kablo ayrıca üüm iş kollarında pazar lideri. Hes Kablo’yu satın alanlar markayı tanıyor ve bilinçli olarak tercih ediyor. Sektörün en tanınmış markası olarak tercih edilen Hes Kablo ayrıca, kablo sektörünün kullanım frekansı açısından enerji ve haberleşme kablosu sektöründe de öne çıkıyor.

SEKTÖRÜNDE LİDER POZİSYONDA

Hes Kablo'dan verilen bilgiye göre ise yurt içinde en çok tercih edilen kablo markası konumundaki şirketin, her yıl düzenli olarak yüzde 10 büyüdüğü belirtildi. Kablo sektöründe pazar lideri olması, geniş bayii ağı, güçlü satış ekibi, yüksek marka bilinirliği Boydak Holding çatısı altında iletişim ve yatırım gücü ile öne çıkan Hes Kablo, ürün çeşitliliği ve kalitesiyle de sektöründe açık ara lider pozisyonda.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler